Loading images...

Eieren na Pasen – 19 april 2015

EierenNaPasen2015

Zondag 19 april om 10u45
Paashazenveld in het Stadspark.

Terwijl het zwanenkoppel nauwlettend het nest met eieren in het oog houdt, zien we wat verder op het open grasveld een viertal hazen vrolijk rondhuppelend eitjes verstoppen in het dichte struikgewas.  Gelukkig zijn het paashazen en zijn de eitjes gemaakt van heerlijke chocola: het is weer zover…. Eieren na Pasen!

Om 11u staan alle kinderen met de mandjes in de hand paraat, het startschot wordt gegeven … -START!- daar snellen kleine en grote beentjes over het Paashazenveld op zoek naar oranje pingpongballetjes. De kinderen komen al gauw hun uitpuilende mandjes inwisselen voor lekkere paaseitjes! We zagen vandaag veel pretlichtjes verschijnen in al die kinderoogjes.

Mama’s, papa’s, grootouders en ook toevallige voorbijgangers genoten ondertussen van een glaasje cava of fris. Het was gezellig keuvelen op deze lentedag in het Stadspark!

Wijkvereniging Klein Antwerpen dankt iedereen voor alle kleine en grote bijdragen tot dit fijne kinderfestijn: Jeugddienst District Antwerpen, Chocolatier Goossens, 22b, Heksen van Klein Antwerpen, Groendienst van het Stadspark, onze wijkvrijwilligers én niet te vergeten ook alle kinderen die het feest echt tot een succes maakten, DANK JE WEL!

U vindt de foto’s op onze fotopagina.

Eieren na Pasen


Print pagePDF pageEmail page