Loading images...

Een reus in de marathon van Antwerpen 2012!

Christiaan Ketele gaf een interview aan de (digitale) Gazet van Borgerhout.
Ziehier het artikel van 22 april 2012.
In diezelfde Gazet van Borgerhout kan u overigens ook lezen dat Reus Dolfijn heeft opgegeven tijdens de marathon in … Borgerhout.

_____________________

“In Borgerhout slaan de Reuzen tilt met deelname Reus Dolfijn aan DVV Antwerp marathon”.
BORGERHOUT – Het nieuws dat Reus Dolfijn van Borgerhout aan de Marathon van Antwerpen meedoet, wordt van zeer nabij gevolgd. In de eerste plaats door de inwoners en de drie ander reuzen van Borgerhout. Maar ook door Christian Ketele, de oprichter van het Charter van alle Reuzen van Antwerpen.
“In Borgerhout slaan de reuzen tilt!” zegt Christian Ketele. En toch vindt hij het een prettig idee dat een reus aan de DVV Antwerp Marathon meedoet.
“Maar met hun langere benen hebben ze een reuzenvoorsprong. Het zal dus wel een echt reuzenverhaal worden.” denkt Christian Ketele.
Ketele zal er in elk geval morgen bij zijn. Grote en kleine reuzen, van en van buiten Borgerhout, die samen met grote en kleine mensen, Reus Dolfijn in de Tuinwijk komen aanmoedigen.
________________________

Klik hier voor het interview van Christiaan Ketele, oprichter van het Charter van alle Reuzen van Antwerpen, gaf aan de (digitale) Gazet van Borgerhout.


Print pagePDF pageEmail page